19-01-05

Het moet gezegd...


... dat de Alma-maaltijd vandaag toch wat beter was. We hielden het op simpele maar degelijke boerenkost: braadworst met spinazie. Voilà. Maar dat betekent niet dat al mijn bemerkingen (cf. infra) hiermee van de baan zijn...

21:33 Gepost door peterNET | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik herinner mij nog goed vroeger bij mijn oma. Braadworst en spinzie. De spinazie fijngemalen met de aardappelen (ja met een vork kan je fijnmalen) op een hoopje. In het midden een kuiltje en daarin wat vet van de worst. Dan de worst erbij in tientallen stukjes. MMMMmmmmmm LEKKER!

Gepost door: Dafke | 20-01-05

ja jaren geleden da tik nog in de alma gegeten heb...sinds die studetnekaarten van lay-out veradnerden kon ik er al swerkende mens niet meer van proifiterne, ik kookte dus mijn eigen potje! :-)
mar de mosselen, ja daar waren wij wel voro te vinden ende vol-au-vnet...was daar echt iets mis mee? ik at dat bij hopen ginder...lol
met slecht gebakken frieten erbij weliswaar...
greetz
cms

Gepost door: cms | 20-01-05

Vol au vent Hum, met Alma's Vol-au-vent (men noemt dat daar overigens konninginnehapje :-)) scheelt er toch wel degelijk iets ... Normaal behoren daar toch geen kippenblokjes in te zitten, maar zo van dat bijna fijgemalen vlees ... Bovendien proef je dat het rechtstreeks uit de diepvries komt ...
Nu ja, zelf echte vol-au-vent maken is mij nu net teveel moeite :p

Gepost door: Isabelle | 20-01-05

De commentaren zijn gesloten.